Steinbit,kamskjell og bacon

Oppskrift :

  • Del fiske opp i passe store stykker og stek den 2 min på hver side,sett den så i ovnen på 100 grader så den holder seg varm.
  • Kutt bacon opp i fine strimler og brun det i litt smør.sett det inn i ovnen sammen med fiskes så det holder seg 
  • Rut begge sider på kamskjellene og stek de raskt på begge sider til de får fin farge,ta så pannen av varmen.
  • Legg så ruccola ut over tallerken,anrett fisken,kamskjellene og bacon og fett over.

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg