Kylling med Choronsaus var det gutta fikk servert i går. Choronsaus er veldig godt til kjøtt og kylling.
- 150 g smeltet smør
- 3 eggeplommer
- 5 knuste pepperkorn
- 2 ss hakket sjalottløk
- 2 ts estragon
- 2 ss hakket persille
- 3 ss hvitvinseddik
- 3 ss vann
- 1 ts tomatpure
Ha sjalottløken,eddik,vann,pepperkorn,persille og estragon i en kasserolle og la det koke opp på høy varme.La væsken fordampe til det halve mens du rører,sil av og sett til side.
Smelt smøret og la det kjølne litt.Varm opp vannbad, vannbadet skal ikke koke.Pisk inn eggeplommene med esensen,pisk inn smøret litt og litt av gangen til sausen er tykk og luftig.Ha i tomatpure og hakkede urter.Smak til mrd salt,pepper og litt sitronsaft 🙂
xoxo Jacqueline
0 kommentarer