Choronsaus :-)

Kylling med Choronsaus var det gutta fikk servert i går. Choronsaus er veldig godt til kjøtt og kylling.

  • 150 g smeltet smør
  • 3 eggeplommer
  • 5 knuste pepperkorn
  • 2 ss hakket sjalottløk
  • 2 ts estragon
  • 2 ss hakket persille
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 3 ss vann
  • 1 ts tomatpure

Ha sjalottløken,eddik,vann,pepperkorn,persille og estragon i en kasserolle og la det koke opp på høy varme.La væsken fordampe til det halve mens du rører,sil av og sett til side.

Smelt smøret og la det kjølne litt.Varm opp vannbad, vannbadet skal ikke koke.Pisk inn eggeplommene med esensen,pisk inn smøret litt og litt av gangen til sausen er tykk og luftig.Ha i tomatpure og hakkede urter.Smak til mrd salt,pepper og litt sitronsaft 🙂

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg