Svinekoteletter er en billig råvare,men etter min smak så må den jasses opp litt for og bli noe god.Men jeg er jo ikke noen stor elsker av svinekjøtt da 🙂
Oppskrift :
- 5 svinekoteletter delt i to
- 1 hakket løk
- 1 hakket hvitløk fedd
- 5-6 sopp i skiver
- 2 ss tomatpure
- 1 boks hakkede tomater
- 1 hakket rød chili
- 2 dl kraft eller buljong
- Basilikum,timian,oregano og persille ca 1 ss hakket av hver
- Sorte og grønne oliven
- salt og pepper
,
Ha salt og pepper på kotelettene og brun dem godt på begge sider i litt olje,ta dem ut av pannen. Ha løken,hvitløken,chilien og soppen i pannen og la det surre i 2-3 min,ha så tomatpure oppi og la den surre i 1 min før du har oppi hakkede tomater og kraft. La stå og små koke i 20-30 min, ha så oppi urtene og smak til med salt og pepper 🙂
Serveres men Wokede grønnsaker til Her har jeg brukt forskjellige beter,sukkererter,gulerot,blomkål,brokkoli,sellerirot,kålrot,persillerot,rødløk,grønnkål og paprika 🙂
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
Ser godt ut!! 🙂
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk for det .-)