Blåskjel

God Lørdags mat,og raskt og enkelt og lage 🙂

Oppskrift :

  • 1 kg blåskjell
  • 1 hakket sjalottløk 
  • 1 hakket hvitløk fedd
  • 1 liten fennikel kuttet opp
  • 1 stor gulerot kuttet opp
  • 1 chili hakket
  • 0,5 purreløk kuttet opp
  • 2,5 dl hvitvin
  • 2 dl fløte
  • krutonger
  • Salt og pepper

Vask og rens blåskjellene.Varm litt olivenolje i en stor kjele,ha i grønsakene og la de surre litt. Ha så oppi hvitvin og blåskjell,legg på lokk.Rist litt i kjelen av og til,plukk ut skjellene etter hvert som de åpner seg.De som ikke åpner seg kastes.Tilsett fløten i sammen med grønnsakene og kraften,la det koke litt inn og smak til med salt og pepper. Fordel skjellene i dype tallerkener, og ha suppen over.Jeg strør over litt krutonger på toppen like før servering 🙂

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg