I dag var dagens middag helstekt kylling,må jo variere litt på middagen 🙂
1 hel kylling fylt med løk,timian,rosmarin og salvie,Har også noen salvieblader under skinnet på kyllingen.
Jeg har penslet kyllingen med olivenolje og krydret den med salt og nykvernet pepper.Så inn i stekeovnen på 200 grader i ca 1 time. Stikk en kniv i låret på kyllingen er raften som renner ut klar,er kyllingen ferdig.
Røde linser og grønnsaker :
Kutt opp 2 gulerøtter,1 persillerot,litt kålrot,litt sellerirot i terninger.Kok det til det nesten er helt mørt i salt vann.Tøm av vannet og la det renne av.Kutt opp en halv sqash,1 hvitløk fedd,og en halv løk.Surr det så i litt smør i en varm panne,til det er mykt.Vend så inn de kokte grønnsakene og to bokser med røde linser som er skylt under i kaldt vann.Hakk så to tomater og vend inn,smak til med salt og pepper.
Da var middagen klar da 🙂
xoxo Jacqueline