Kongekrabbe lag :-)


I dag skal i vi kongekrabbe lag,og jeg skal lage noen sauser å ha med.Men hva skal man velge tro,er jo så mye som ser godt ut.

Vel det ble Tartarsaus :

Bland 1 ss hakket løk,1 ts sitronsaft,1 ss hakket sylteagurk,1 st hakket kapers,0,5 ts dijonsennep,1 ss hakket perslille og 375 g majones.

Grønn gudinnedressing:

Bland 1ss hakket g majones,4 mosede ansjosfileter,4 hakket vårløk,1 presset hvitløkfedd,3 ss hakket persille,3 ss hakket gressløk og 1 ts estragoneddik.

Montpellier-smør :

Pisk 250 g mykt smør kremaktig.Forvell 100 g spinat,la det renne av seg.Klem ut så mye vann som mulig,grovhakk og ha det i kjøkkenmaskinen med 2 ss hakket persille,1 ss hakket estragon,1 ss hakket sylteagurk,1 ss hakket kapers,2 ansjosfileter,2 hardkokte eggeplommer,1 ts sitronsaft,2 ss olje.Kjør det fint og ha i smøret.Bland godt og krydre med sakt og pepper.Serveres romtemperert.

Da er det bare å se frem til en hyggelig aften med gode venner.

Ha en soper Lørdag alle sammen 🙂

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg