I dag skal i vi kongekrabbe lag,og jeg skal lage noen sauser å ha med.Men hva skal man velge tro,er jo så mye som ser godt ut.
Vel det ble Tartarsaus :
Bland 1 ss hakket løk,1 ts sitronsaft,1 ss hakket sylteagurk,1 st hakket kapers,0,5 ts dijonsennep,1 ss hakket perslille og 375 g majones.
Grønn gudinnedressing:
Bland 1ss hakket g majones,4 mosede ansjosfileter,4 hakket vårløk,1 presset hvitløkfedd,3 ss hakket persille,3 ss hakket gressløk og 1 ts estragoneddik.
Montpellier-smør :
Pisk 250 g mykt smør kremaktig.Forvell 100 g spinat,la det renne av seg.Klem ut så mye vann som mulig,grovhakk og ha det i kjøkkenmaskinen med 2 ss hakket persille,1 ss hakket estragon,1 ss hakket sylteagurk,1 ss hakket kapers,2 ansjosfileter,2 hardkokte eggeplommer,1 ts sitronsaft,2 ss olje.Kjør det fint og ha i smøret.Bland godt og krydre med sakt og pepper.Serveres romtemperert.
Da er det bare å se frem til en hyggelig aften med gode venner.
Ha en soper Lørdag alle sammen 🙂
xoxo Jacqueline