I dag ble det kyllingnuggets av kyllingfilet og Aioli til middag på ønske fra Elena 🙂 Kyllingnuggets er veldig enkelt og greit og lage selv,så mye bedre en de man kjøper ferdig.
Varm opp frityren,Kutt kyllingfileten opp i passe store stykker.Ha en skål med mel,salt og pepper,en med pisket egg og en med brødkrumme.Vend så kyllingen først i mel,så egg og tilslutt i brødkrumme.Stek den så i den varme oljen,gylden,og sprø.
Litt olje på linsa ja :-))))))
Aioli
- 1 hvitløkfedd
- 3 eggeplommer
- 1 dl olivenolje
- 2 dl solsikkeolje
- 1 kvivsodd kayennepepper
- 1 ss sitronsaft
- 2 ts dijonsennep
- salt og pepper
Press hvitløken,ha i eggeplommene,kayennepepper og dijonsennep og pisk godt.ha i en dråpe solsikkeolje og pisk godt inn.Fortsett med litt og litt olje i en tynn stråle. Smak til med salt,pepper og sitronsaft.
xoxo Jacqueline
0 kommentarer