Bacalao

Ja her har vi en av mine favoritter,Bacalao.Nydelig mat som smaker,enkelt å lage.

Oppskrift :

  •  0,5 kg klippfisk vannes ut i 2 dager
  • 6 store poteter i skiver
  • 1 stor løk i skiver
  •  3 hvitløkfedd hakket
  • 4 gulerøtter i skiver 
  • 1 rød paprika kittet opp
  • 6-8 soltørkede tomater kuttet opp
  • grønne og sorte oliven
  • 1 rød chili
  • 2 ts chili og paprika pure 
  • 2 bokser flådde tomater
  • 1,5 dl olivenolje
  • 1,5 dl hvitvin

Ha litt av oljen i bunnen av kjelen.Legg så ingrediensene lagvis i kjelen.Hell så over resten av oljen og hvitvin.

Legg så over lokk og la det koke i ca 1 time. FERDIG 🙂 Her kan man doble for det går fint og fryse 🙂

xoxo Jacqueline

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg