Ja her har vi en av mine favoritter,Bacalao.Nydelig mat som smaker,enkelt å lage.
Oppskrift :
- 0,5 kg klippfisk vannes ut i 2 dager
- 6 store poteter i skiver
- 1 stor løk i skiver
- 3 hvitløkfedd hakket
- 4 gulerøtter i skiver
- 1 rød paprika kittet opp
- 6-8 soltørkede tomater kuttet opp
- grønne og sorte oliven
- 1 rød chili
- 2 ts chili og paprika pure
- 2 bokser flådde tomater
- 1,5 dl olivenolje
- 1,5 dl hvitvin
Ha litt av oljen i bunnen av kjelen.Legg så ingrediensene lagvis i kjelen.Hell så over resten av oljen og hvitvin.
Legg så over lokk og la det koke i ca 1 time. FERDIG 🙂 Her kan man doble for det går fint og fryse 🙂
xoxo Jacqueline
4 kommentarer
Bacalaoen ser nydelig ut og jeg vet at det smaker godt:), anbefales:):)
Det så veldig fristende ut. Men dessverre liker ikke vi bacalao.. Men håper du nøt den til det fulle 😀
Filippaa: ja jeg kosa meg 🙂
Maren: Ja det var godt 🙂 Kan anbefales ja 🙂