Da er mor i gang med julematen 🙂 I dag var det fårepølse som sto for tur.
Kvernet 1 kg fårekjøtt to ganger .
Hadde så oppi 250 g finskåret spekk og kvernet to ganger til.
Tilsatte så 2 ts salt,1 liten hakket hvitløkfedd,1 dl blod,en god støyt Aquavit,2 ts pepper,hakket rosmarin,timian og oregano.
Tre så tarm på pølsehorne og sett igang 🙂
Det går som en lek dette 🙂
Så er det bare å henge den til tørk frem til jul,og håpe den smaker godt 🙂 Blir nok til at jeg lager en annen type i morgen 🙂
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
Guri land så flink du er! <3
Godt å se du er aktiv i dag, tross uhellet i går!
Ønsker deg en fin kveld og håper du får enda mer julefølelsen i morgen når neste godsak til jul lages 😉
Filippaa: takk litt øm her og der med det beste er og holde seg i aktivitet så en ikke stivner til :- )Er jule gal så jeg koser meg med al maten jeg skal lage .-)