Nydelig suppe som det er litt gøy å lage 🙂
Ta ut kjøttet av hummeren å legg det til side. Knus skallet fres det i en gryte sammen med 1 hakket løk,2 gulerot i små biter,1 liten fenikkel,1 hvitløk fedd hakket,2 ss tomatpure,Timian, litt kajenne pepper og pepper. fres i et min under om røring .Hell oppi en skulk med cognacen og tenn på,se opp så du ikke brenner deg.Rist på gryten til flammene dør ut.
Tilsett 7 dl med fiskekraft og 2 dl hvitvin,la koke under lokk på svak varme i 40 min.
Sil av kraften,og tilsett 3 dl fløte. kok opp til den er passe tykk,jevn eventuelt med litt maizena. Smak til med krydder,fordel hummerkjøttet i skåler å hell suppen over 🙂
Bare å nyte 🙂
xoxo Jacqueline
0 kommentarer