Gratinert kyllingform med spinat og sopp

Ja det er ikke like lett å finne på hva man skal ha til middag hver dag.Vil jo ha litt variasjon og så er det ikke bestandig man vil bruke så mye tid.Mor var da og tok en titt i fryseren,er tros alt januar.Der fant jeg kyllingoverlår,så da måtte det bli noe med det.

Her brukte jeg 6 stk kyllingoverlår som jeg kryddret med salt,pepper,paprika og litt chilipulver.Brunet dem godt på begge sider i litt olje på middels til høy varme.Legg så kyllingen til side.

Hakk 1 løk,1 hvtløksfedd hakkes,6-8 sopp i skiver,1 poser fersk spinat,2 skiver hakket bacon,2 dl kyllingkraft,3 dl fløte og 2-3 dl raspet ost gjøres klart.Surr løken blank i litt olje,tilsett så bacon og la den steke med i 3-4 min.Ha så i soppen og la den surre med i 2 min,skru så opp varmen tøm så på krafren og la det koke inn litt .Hell så på fløten og la det koke til det tykner litt,bland inn spinaten.Smak til om det må mer salt og pepper.

Hell det hele så over kyllingen i en ildfastform.Strø så over raspet ost og stek i ovnen på 180 grader i ca 20-25 min.

Her har jeg servert det med ris og brød fylt med ost.

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg