Ja så ble det fish and chips i dag da.Tar ikke så lang tid å lage selv og så blir det så mye bedre.Sjelden rubbel og bit blir spist opp i dette huset,men det ble det i dag 🙂
Jeg begynner først med å kutte opp og kokke potetene i 5-6 min. Så setter jeg de til side så de får tørke litt før jeg friterer dem.Men Chips kan jo også kjøpes ferdi.
Så lager jeg remuladen og her bruker jeg :
- 1 beger rømme
- 3 ss majones
- 1 ts dijon senep
- 2 ss hakket sylteagurk
- 1 ss hakket kapers
- 0,5 ts salt
- 1 ts sukker
- kvernet pepper etter smak
- 1 ss sitronsaft
- 0,5-1 ts kari
Bland så alt godt sammen,og det var det 🙂
Mens frityren varmes opp tørker jeg av fikestykkene litt.
Så klargjør jeg en skål med mel,salt,pepper og kayenepepper etter smak som blandes godt sammen.En skål med 3 sammenpisket egg og en med brødkrumme.
Først rulles fisken i mel,så egg og tilslutt rulles den i brødkrumme.Så er det bare og legge de i den varme frityren.
Det tar ikke mange min før det er gyllene å fine. Tar dem opp og setter det i forvarmet ovn på 100 grader mens jeg friterer chipsen.Da er det jo bare og spise da,og her elsker de det 🙂
xoxo Jacqueline
Så utrolig herlig! 😀 Det ser så godt ut! Har laget dette mange ganger, men den remuladen din, den skal jeg jammen meg skrive opp 😀 For her er det ferdigkjøpt, og jeg er sikker på at din er MYE bedre <3
Filippa & Safir: Ja dener god og veldig enkel å lage.Kan også brukestil potetsalat med potet eple og pureløk oppi 🙂