Semulepudding med kirsebærsaus

Barndommens minne 🙂 Mormor pleide å lage det,og det er like godt i dag<3

Oppskrift på semulepudding :

  • 1 l melk
  • 1,2 dl semulegryn
  • 2 ss sukker
  • mandeldråper

Kok oppmelken og rør inn grynene.La det småkoke i 10-15 min.Rør ofte i puddingen så den ikke svir seg.

Ha i sukker og mandeldråper etter smak.Avkjøl puddingen.

Oppskrift på kirsebærsaus :

  • 1 glass med kirsebær på lake
  • 3-4 ss sukker
  • 2 dl vann
  • 1 ss potetmel

Ha kirsebærene og laken i en kjele,hell på vann og kok opp. Smak til med sukker. Bland potetemelet med litt vann og hell opp i kjelen,kok på så det tykner. Avkjøl og serveres sammen med puddingen 🙂

xoxo Jacqueline

2 kommentarer
    1. Åhhh! Det er så godt! 😀 Selv bruker vi hjemmelaget bringebær saus da ^^, Delikat, lett og absolutt noe man kan ta meg seg i sofaen når man skal se noe på tv 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg