Barndommens minne 🙂 Mormor pleide å lage det,og det er like godt i dag<3
Oppskrift på semulepudding :
- 1 l melk
- 1,2 dl semulegryn
- 2 ss sukker
- mandeldråper
Kok oppmelken og rør inn grynene.La det småkoke i 10-15 min.Rør ofte i puddingen så den ikke svir seg.
Ha i sukker og mandeldråper etter smak.Avkjøl puddingen.
Oppskrift på kirsebærsaus :
- 1 glass med kirsebær på lake
- 3-4 ss sukker
- 2 dl vann
- 1 ss potetmel
Ha kirsebærene og laken i en kjele,hell på vann og kok opp. Smak til med sukker. Bland potetemelet med litt vann og hell opp i kjelen,kok på så det tykner. Avkjøl og serveres sammen med puddingen 🙂
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
Åhhh! Det er så godt! 😀 Selv bruker vi hjemmelaget bringebær saus da ^^, Delikat, lett og absolutt noe man kan ta meg seg i sofaen når man skal se noe på tv 😀
Filippa & Safir: Ja det er nydelg med bringebær også 🙂 Jeg elsker alt som har med kirsebær å gjøre je 🙂