Cevre med portvinsgele

En enke l og god forrett eller bare kosemat 🙂

Her har jeg delt brødet i to og smurt med litt trøffelsmør kan også bruke litt trøffelolje. Har fått det hos min datter som jobber på MENY 🙂 Skjær Cevren i 1 cm tykke skiver og legg dem på brødet. Settes i ovnen på 200 grader til det er gyllent.

Ha på portvinsgele det kan man koke selv eller så er det å få kjøpt i vanlig butikk,KIWI har :-)Hakk nøtter etter ønske å strø over.

Dette tar ikke lange tiden å slenge sammen 🙂

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg