Du trenger :
- 4 raspede gulerøtter
- 1 stangselleri kuttet fint opp
- 0,5 lite kålhode kuttet i fine strimler
- 1 løk kuttet opp
- 1 rød chili hakket opp
- 2 hvitløkfedd hakket
- 3 vårløk kuttet på
- 1,5 cm ingefær fin hakket
- 150g glassnudler
- 800 g kjøttdeig
- 2 ss fiskesaus
- 4 ss soyasaus
- 1 pakke vårrull ark
Legg vårrull arkene til tining
Legg glassnudlene i en bolle med 1 ts salt og tøm varmt vann over til det dekker.La det ligge slik til nudlene er myke.Hell av vannet å la dem renne av seg.
Stek kjøttet og ha oppi de andre ingrediensene unntatt hodekålen. La det surre sammen i 5 min.Ha i hodekålen,fiskesausen og soyasausen og la det surre videre i 2-3 min. Bland inn nudlene.
Vårrull ark sprekker lett dersom de tørker,så legg et kjøkkenhånkle over når de er tint å tatt ut av pakken.
Legg arket med en spiss mot deg.Fordel en spiseskje med fyll som en pølse litt nærmere deg enn midten av arket
Rull arket over fyllet.
Brett sammen og rull videre,pensl på pisket egg for å lime sammen .
Ut av den dette får du 30 stykker.Det går fint på putte i fryseren og fritere etter behov 🙂
Friteres til de er gykllene og sprø.
Serveres med ris og sweet chili saus 🙂
xoxo Jacqueline
Dette så godt ut. 🙂 Nå fikk jeg lyst på vårruller!
Helene Marion Gjelsnes: Hi hi da er det bare å lage å putte i fryseren så du har når lysten er der 🙂