Vårruller

 

Du trenger :

  • 4 raspede gulerøtter
  • 1 stangselleri kuttet fint opp
  • 0,5 lite kålhode kuttet i fine strimler
  • 1 løk kuttet opp
  • 1 rød chili hakket opp
  • 2 hvitløkfedd hakket
  • 3 vårløk kuttet på
  • 1,5 cm ingefær fin hakket
  • 150g glassnudler
  • 800 g kjøttdeig
  • 2 ss fiskesaus
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pakke vårrull ark

Legg vårrull arkene til tining

Legg glassnudlene i en bolle med 1 ts salt og tøm varmt vann over til det dekker.La det ligge slik til nudlene er myke.Hell av vannet å la dem renne av seg.

 

Stek kjøttet og ha oppi de andre ingrediensene unntatt hodekålen. La det surre sammen i 5 min.Ha i hodekålen,fiskesausen og soyasausen og la det surre videre i 2-3 min. Bland inn nudlene.

Vårrull ark sprekker lett dersom de tørker,så legg et kjøkkenhånkle over når de er tint å tatt ut av pakken.

Legg arket med en spiss mot deg.Fordel en spiseskje med fyll som en pølse litt nærmere deg enn midten av arket

Rull arket over fyllet.

Brett sammen og rull videre,pensl på pisket egg for å lime sammen .

Ut av den dette får du 30 stykker.Det går fint på putte i fryseren og fritere etter behov 🙂


Friteres til de er gykllene og sprø.

Serveres med ris og sweet chili saus 🙂

xoxo Jacqueline

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg