Det er nydeli mat for de som liker fisk,og som tørr å smake.Selv er jeg av den typen som prøver alt så lenge det ligger rolig når jeg skal spise det 🙂
Tørk av torsketungene me papir.
Dypp de så i sammenpisket egg,mel med salt og pepper,så brødkrumme. Friteres til de får en gylen fin farge,la de renne litt av seg på papir før servering.
Aioli :
- 2 eggeplommer
- 1 presset hvitløkfedd
- 3 dl solsikkeolje
- 2 dl olivenolje
- 2 ts sitronsaft
- 1 ts eddik
- 1 ts fransk sennep
Visp eggeplommene og hvitløken sammen.Spe sakte med olje under kraftig pisking.Blir den for tykk kan man ha i noen dråper kaldt vann.Ha i sennep,sitronsaft og eddik smak så til med salt og pepper.
Dette er faktisk veldig godt 🙂
xoxo Jacqueline
2 kommentarer
Dette så godt ut 🙂
lisarorvik: Ja det er det også,anbefales 🙂