Fritert torsketunge med aioli


 Det er nydeli mat for de som liker fisk,og som tørr å smake.Selv er jeg av den typen som prøver alt så lenge det ligger rolig når jeg skal spise det 🙂

Tørk av torsketungene me papir.

Dypp de så i sammenpisket egg,mel med salt og pepper,så brødkrumme. Friteres til de får en gylen fin farge,la de renne litt av seg på papir før servering.

Aioli :

  • 2 eggeplommer
  • 1 presset hvitløkfedd
  • 3 dl solsikkeolje
  • 2 dl olivenolje
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts eddik
  • 1 ts fransk sennep

Visp eggeplommene og hvitløken sammen.Spe sakte med olje under kraftig pisking.Blir den for tykk kan man ha i noen dråper kaldt vann.Ha i sennep,sitronsaft og eddik smak så til med salt og pepper.

Dette er faktisk veldig godt 🙂

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg