Provence kyllingsupper

Nydelig suppe som metter godt servert med varme rundstykker.

Oppskrift :

  • I kylling eller 4 lår som jeg har brukt.Benet ut å kokt kraft på bena.
  • 1 ,5 liter kraft
  • 1 boks hermetiske tomater
  • skallet fra en halv appelsin
  • 4 poterter i terninger
  • 2 gulerøter i terninger
  • 0,5 purre kuttet opp
  • 1 løk hakket
  • 0,5 fennikel kuttet opp
  • 2 hvitløk fedd
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 2 ss basilikum helst frisk

Skjær kyllingkjøttet opp i 2-4 cm store biter.

Kok opp kyllingkraften,tomatene og revet appelsinskal,ha i kyllingen å la den koke med i 10 min.

Fres alle grønnsakene i litt olje til de blir blanke og ha dem i suppen.

Tilsett gurkemeie, basilikum og smak til med salt og pepper

Server med brød og godt smør

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg