Gjeddekaker


Far,noen kompisser og Pepsi var på fisketur natt til Søndag og litt fangst ble det …..

3,5 kg før rensing,men mye skinn og bein på gjedda.

Oppskrift :

2 kg gjedde filert og renset

3 ss potetmel

3 ts salt

1,5 ts pepper

litt revet muskatnøtt

3 fedd hvitløk

1,5 fin hakket løk

1 egg

200 g bacon

3 dl melk

1 dl fløte

1 finhakket purre

1 bunt hakket gressløk

Del filetene i litt store biter, strø over salt og la det ligge å trekke en liten time.

Kutt opp baconet i terninger, ha det i foodprossesoren og kjør til det er fin hakket. Ha så oppi resten av ingrediensene og kjør med pulsfunksjonen,spe med melk tilpasse konsistens.

Stek gjeddekakene på middels varme i litt smør, eller på grillen penslet med olje.

Dette falt virkelig i smak hos datter Shari som forsynte seg to ganger, og måtte få med seg noen hjem 🙂

Nydelig og børr prøves.

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg