Ertersupppe å knoke

Knoken er en av de få tingene på en gris mor virkelig liker. Jeg er ikke noen stor fan av svinekjøtt, bruker det av og til men er ikke mors favoritt.

En salte og en røkt knoke dekkes med vann å kokes til de er møre ca 2 timers tid trengte disse to. Ta de så ut av kjelen å sett de til side.


4 poteter kuttet i terninger,3 gulrøtter kuttet i terninger,2 skiver kålrot kuttet i terninger, 2 skiver sellerirot kuttet i terninger has i kraften å kokes møre. Kutt opp en stor løk i passe biter, has så opp i suppen. Skyll 3 bokser med kikerter å ha oppi supper, sammen med oppkuttet purreløk. Kutt kjøttet opp i passe store biter, etter varm i suppen.

Kjøttet serveres med kålrotstappe og koktpotet da liker mor også gris 🙂

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg