Potet med bacon

Jeg er av den formening om at potet er en undervurdert grønnsak. Kokte poteter er ikke in greie til alt som er, kjedelig og smakløst. Passer til noen få ting men da er det som regel sausen som setter smaken. Men poteten kan man jo gjøre så mye mer med enn bare å koke den så den blir et spennende tilbehør.

Kutt potet opp i tynne skiver, jeg bruker mandolin. Blandes med salt, pepper, raspet parmesan, olivenolje og timian.

Kle små former med bacon.

Fyll med poteten og legg to svisker i mitten, før du fyller formen opp med potet.


Brett baconet over poteten og sett den i ovnen på 180 grader i 30-40 min til poteten er mør.

Jeg hadde biff til så da er det bare å tilberede mens potetene står i ovnen 🙂

Saftig og god potet som ikke er vanskelig å lage 🙂

Noe å tenke på til Fredagskosen ?

xoxo Jacqueline
 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg