Hamburger alltid en salger

Det er blitt en tradisjon med hamburger 4 juli her i huset, men det er alltid en slager 🙂 Og den må jo lages fra bunnen av.

Hamburger brød er enkelt å lage selv og blir kjempe gode.

Oppskriften :

Oppskrift på Hamburgerbrød :

  • 14 dl hvetemel
  • 1 pose tørrgjær
  • 5 dl melk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 2 st sukker
  • 50 g smør smeltet
  • 1 egg til pensling

Her bruker jeg kjøkkenmaskin og elter alt sammen. Bruk god tid på hevingen da blir de luftige og fine. Stekes på 200 grader i ca 8-10 min. Hvorfor ikke lage dobbel porsjon  når man først er i gang. Halvsteke noen å putte i fryseren da er det jo bare og plukke opp og steke litt på når man har dårlig tid 🙂

 

Oppskrift på Hamburger :

  • 500 g kjøttdeig med lite fett
  • 1 egg
  • Salt og pepper
  • 4 dråper Tabasco
  • 4 dråper Worchestersaus

Bland alt godt sammen, men ikke så deigen blir for seig.

Oppskrift på tempura røre til løken:

  • 1 dl is vann
  • 70 g hvetemel
  • 30 g maizena
  • 0,5 st bakepulver
  • 1 liten eggeplomme

Rør alt sammen til en røre som løkringene dyppes i rett før de legges i den varme frityrgryten.

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg