Mor hadde et lite overskudd på eggehviter så de måtte jo brukes til noe, så da ble det kokosbollekake til kaffen i dag.
Du trenger :
- 4 eggehviter
- 3 dl sukker
- 6 plater gelatin
- 100 g kokesjokolade
- 50 g delfiafett
- 1,5 dl kokos
Visp eggehviten stiv og dryss litt og litt sukker inn under vispingen. Legg gelatinplatene i vann i ca 5 min. Rør inn en og en gelatinplate i ca 0,5 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i en tynn stråle i eggehviten under omrøring. Visp videre i 5 min. Hell blandingen i en rund bolle å la den stivne i kjøleskapet. Ta en tynn kniv og løsne kanten, sett bollen så i litt lunket vann da er det letter å hvelve den over på fat. Smelt sjokolade og delfiafett å rør det jevnt. Avkjøl til det så vidt begynner å stivne. Bre sjokoladen over kaken å dryss med
xoxo Jacqueline
0 kommentarer