kokosbollekake

Mor hadde et lite overskudd på eggehviter så de måtte jo brukes til noe, så da ble det kokosbollekake til kaffen i dag.


Du trenger :

  • 4 eggehviter
  • 3 dl  sukker
  • 6 plater gelatin
  • 100 g kokesjokolade
  • 50 g delfiafett
  • 1,5 dl kokos


 

Visp eggehviten stiv og dryss litt og litt sukker inn under vispingen. Legg gelatinplatene i vann i ca 5 min. Rør inn en og en gelatinplate i ca 0,5 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i en tynn stråle i eggehviten under omrøring. Visp videre i 5 min. Hell blandingen i en rund bolle å la den stivne i kjøleskapet. Ta en tynn kniv og løsne kanten, sett bollen så i litt lunket vann da er det letter å hvelve den over på fat. Smelt sjokolade og delfiafett å rør det jevnt. Avkjøl til det så vidt begynner å stivne. Bre sjokoladen over kaken å dryss med

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg