Suffle med ost, sopp og skinke.

Suffle er en slager her i huset, aller er veldig glade i det. Suffle er ikke så vanskelig å lage som mange tror, så det er verd å prøve 🙂

Til 4-5 stykker trenger du :

  • 5 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • salt og pepper
  • ca 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 6 egg
  • 150 g revet ost
  • 5-6 sopp i skiver
  • 1 boks bogskinke i srtimler

Pisk mel og melk sammen i en gryte. Kok opp, og tilsett smøret litt og litt under omrøring. Ha i krydder, og ta gryten av varmen.

Rør inn eggeplommene en og en av gangen. Tilsett ost, sopp og skinke.

Stivpisk eggehviten og skjær den inn i suflemassen. Hell i godt smurte former med rette kanter, jeg bruker 2 stk til denne porsjonen. Fyll formen 34 full, det må være plass til at suflen hever seg.

Stek sufflen på 180 grader i 35-40 min.

Ta sufflen ut av ovnen å server den straks.

En god salat og brød smaker godt til 🙂

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg