I dag tenkte mor det var en god ide å bake horn med ost å skinke siden Cassandra jobber å må jo få noe godt å spise. Greit å ha noen å putte i fryseren så det er bare å plukke opp når mor ikke er hjemme 🙂
Til deigen trenger du :
1 kg hvetemel
- 1 pose tørrgjær
- 2 ss sukker
- 1 ts salt
- 65 g margarin
- 21⁄2 dl melk
- 3 dl vann
Jeg dobler som oftest deigen da det er like så greit å lage noen som kan puttes i fryseren når jeg først er i gang 🙂
1. Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin. La deigen heve i 1 time, slå ned deigen og la den heve 1 time til.
Kutt en pakke med skinke i tynne strimler å bland med to pakker med Philadelphia med hvitløk og urter.
2. Del deigen i tre. Kjevle ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skinkeskive og osteskive og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.
3. Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 minutter
4. Pensle med vispet egg og strø over sesamfrø. La dem steke på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne.
Avkjøl på rist.
Da er rykende ferske horn på vei opp til Cassandra på KIWI 🙂
Mor klarte ikke å dy seg, måtte ha en smak ja :-)))
xoxo Jacqueline
Sånt er kjekt å ha i fryseren ja :)) Og jammen ser de gode ut <3
annebe: Ja det er greit å bare kunne hente når mor ikke er hjemme 🙂