Det lille ekstra ( risgrøt )

I dag har mor hat risgrøt  til middag, og Elena som den gode datter hun er sier at mors smaker annerledes og mer mye beder. Og hun har nok rett i at den smaker litt annerledes, for mor har oppi det lille ekstra som setter en god smak.


 

Mors oppskrift på risgrøt :

Kok opp 8 dl vann og en ts salt. Ha så i 4 dl grøtris og la det små koke til vannet er nesten kokt inn, ca 10 min. Tilsett litt og litt melk, ca 2 l. Og la grøten småkoke i ca 45 min, til den er passe tykk. Pass på og røre hele tiden så den ikke brenner seg. Smak så til med noen dråper med mandel essens.

Dette anbefaler jeg å prøve da det setter en veldig god smak på grøten, ikke bare med mandel men med smaken av mandel også 🙂

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg