bakte potet terninger

Jeg sytes potet er en undervurdert grønnsak, den kan tilberedes på så mange flere måter enn å puttes i en kjele med vann og kokes.

Bakte potet terninger kan bruke til det meste, og smaker godet.

Skrell og kutt opp ønsket mengde med poteter, legg terningene i en ildfastform. Hakk opp en løk og bland inn sammen med litt olje, salt, pepper of timian.

Dekk formen med folie og sett den i ovnen på 200 grader i ca 40-45 min, eller til potetene er møre. Jeg vender på det etter halve tiden.

Her servert samen men kyllingfilet, oppskrift her .

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg