Chili con carne

Lengter tilbake til Colombia så da får man lage mat ala syd Amerika da 🙂

Dette renger du :

 

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig

  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks chilibønner
  • 1 stk rød paprika i biter
  • 1 stk grønn paprika i biter
  • 112 ts chilipulver
  • 12 ts malt spisskummen
  • 12 ts salt

 

  1. Ha margarin eller olje i en varm gryte. Vent til margarinen slutter å bruse, og brun kjøttdeig i to omganger sammen med løk, hvitløk og chili.
  2. Hell over hermetisk tomat og la det surre i 3-4 minutter.
  3. Bland inn chilibønner, paprika og krydder. La det koke et par minutter og smak til med salt.

Jeg serverte med nystekt brød.

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg