Dette er en lette rett som er rask og god 🙂
til 4-6 p brukte jeg :
1,5 pakke scampi
300 g baconterninger
1 egg
1 hvitløkfedd
1 løk
4-5 champinjong
1 pakke spinat
3 tomater
1 pakke båndpasta
2 ss olivenolje
1 ss soyasaus
1 chili
salt
pepper
1 ss basilikum
1 ts timian
1 ts merian
3 dl fløte
2-3 dl revet parmesan
Skrell scampiene og bland inn oljen,
hakket chili og krydderet. Stek de i 2-3 min i pannen til de blir rosa, ta de ut og sett de til siden.
Stek baconet til det får en fin gyllen farge, tilsett hakket løk, hvitløk og champinjong. La det surre noen min til løken er blank, ha så i terninger av tomat. Sett pannen litt til side.
Ta en my panne med litt olje, ha i spinaten, fløten og la det små koke til det tykner litt. Skru ned varmen og vend inn det piskede egget og parmesan.
Bland sammen de to pannene, og smak til med soyasaus, salt og pepper
Serveres med pasta og godt brød 🙂
xoxo Jacqueline