Pasta med scampi og bacon

Dette er en lette rett som er rask og god 🙂

til 4-6  p brukte jeg :

1,5 pakke scampi

300 g baconterninger

1 egg

1 hvitløkfedd

1 løk

4-5 champinjong

1 pakke spinat

3 tomater

1 pakke båndpasta

2 ss olivenolje

1 ss soyasaus

1 chili

salt

pepper

1 ss basilikum

1 ts timian

1 ts merian

3 dl fløte

2-3 dl revet parmesan

Skrell scampiene og bland inn oljen,

hakket chili og krydderet. Stek de i 2-3 min i pannen til de blir rosa, ta de ut og sett de til siden.

Stek baconet til det får en fin gyllen farge, tilsett hakket løk, hvitløk og champinjong. La det surre noen min til løken er blank, ha så i terninger av tomat. Sett pannen litt til side.

Ta en my panne med litt olje, ha i spinaten, fløten og la det små koke til det tykner litt. Skru ned varmen og vend inn det piskede egget og parmesan.

Bland sammen de to pannene, og smak til med soyasaus, salt og pepper

Serveres med pasta og godt brød 🙂

xoxo Jacqueline

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg