Cassandras ønske for fredagskvelden var mors burger med løkringer, så da måtte hun jo få det da 🙂 Lett, rimelig og egner seg like godt alene som sammen med noe.
Du trenger :
2-3 store løk
Olje til fritering
Røre:
2,5 dl grovt hvetemel
2 ts salt
1,5 ts bakepulver
1 eggeplomme
1,5 dl melk
1 ss olje
1 eggehvite
Rens løken og skjær den i skiver ca 0,5 cm tykke. Separer i ringer. Ha ringene i kaldt vann og la det stå i 30 minutter. Rist av vannet og legg de på ett kjøkkenpapir.
Pisk eggeplommen og rør inn melk og olje. Bland dette med mel, bakepulver og salt. Vend så inn de stivpiskede eggehvitene.
Varm opp oljen og dypp løkringene i deigen. La de renne litt av og la de steke i olje til de er gyldne. La renne av på kjøkkenpapir.
Med litt Maldonsalt på og en kald øl er dette helt greit og kose seg med 🙂
xoxo Jacqueline
Ser godt ut! 😀
Victoria Larsen: Det er det og så 🙂 prøv