Dette var veldig godt så det er ikke siste gang dette er blitt laget her i huset 🙂 Jeg hadde ikke helt tro da jeg begynte men, trodde at osten ville renne ut men det gikk fint 🙂
Her kommer jo mengden ann på hvor mange kyllingfileter som skal fylles. Til 5 fileter brukte jeg :
2 pakker kremost
1 pakke spinat
saften av 0,5 lime
salt og pepper
Kok opp vann men 1 ts salt og 1 ss sukker. Ha i spinaten og la den trekke i 1 min, sil så av vannet. Hakk så opp spinaten og bland sammen med de andre ingrediensene.
Del kyllingfileten i to, kutt en lomme midt i fileten.
Fyll fileten med ost og spinatblandingen.
Vend kyllingen i mel med salt, pepper og litt cayennepepper. Trykk den åpne siden med osten godt ned i melet. Vend kyllingen så i pisket egg før du vender den i brødkrumme. Stekes så i varm olje til denne er gjennomstekt og gyllen.
Serveres sammen med en god salat.
xoxo Jacqueline
Så godt det ser ut! 🙂
elisebr: Ja det var godt 🙂 Prøv