kylling fylt med ost og spinat.

Dette var veldig godt så det er ikke siste gang dette er blitt laget her i huset 🙂 Jeg hadde ikke helt tro da jeg begynte men, trodde at osten ville renne ut men det gikk fint 🙂

Her kommer jo mengden ann på hvor mange kyllingfileter som skal fylles. Til 5 fileter brukte jeg :

2 pakker kremost

1 pakke spinat

saften av 0,5 lime

salt og pepper

Kok opp vann men 1 ts salt og 1 ss sukker. Ha i spinaten og la den trekke i 1 min, sil så av vannet. Hakk så opp spinaten og bland sammen med de andre ingrediensene.

Del kyllingfileten i to, kutt en lomme midt i fileten.

Fyll fileten med ost og spinatblandingen.

Vend kyllingen i mel med salt, pepper og litt cayennepepper. Trykk den åpne siden med osten godt ned i melet. Vend kyllingen så i pisket egg før du vender den i brødkrumme. Stekes så i varm olje til denne er gjennomstekt og gyllen.

Serveres sammen med en god salat.

xoxo Jacqueline

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg