Kylling filet fylt med skinke og ost


Denne retten er en favoritt i dette huset. Den er enkel og grei å få til, så jeg anbefaler å prøve.

Kutt kyllingfileten opp mitt på og brett den ut. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Legg så på skiver med ost og skinke.

Brett så kyllingfileten sammen of fest den med en tre stikke. Krydre med salt og pepper. Rull fileten så godt i hvetemel, så i sammen pisket egg før den rulles godt i brødkrumme.

Stek så fileten i varm olje til den får en fin gyllen farge.

Legg så filetene over i en ildfast form og gjennomstek de i stekeovnen 7-15 min alt etter så store de er.

Jeg serverte kylling fileten med mangosalat og chips.

Da er det bare og kose seg 🙂

xoxo Jacqueline

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg