Laksekrem på crostini med lodderogn

Hadde lyst på noe smått og godt og tygge på før middag her om dagen så da ble det laksekrem 🙂

 

Til 5 personer

100 g Salma
100 g røkelaks uten ben
2 ss presset sitronsaft
1 dl crème fraîche
1 ss frisk dill
2 ts rosepepper
Garnityr: Lodderogn og gressløk
Crostini

1. Skyll og tørk salmalaksen, og del den i passe småbiter. 2. Røkelaksen deler du også opp i like store biter. 3. Ha dette i en kjøkkenmaskin, og kjør slik at konsistensen blir kremet. Når dette er gjort, har du blandingen over i en bolle, og rører inn sitronsaft, crème fraîche og finhakket dill. 4. Knus rosepepper i en morter, og vend inn i moussen. Bland godt.
Crostini: Crostini kommer fra Italia, og er baguetter skåret i tynne skiver. Disse vender du i litt olivenolje, og drysser på litt salt. Stekes i ovnen på ca. 180 grader i 5-10 minutter. De skal få en gyllen farge, og blir fine og sprø.
Når brødet er ferdig og romtemperert, har du en klatt salmakrem på toppen, og pynter med lodderogn og gressløk (eller en annen urt du synes passer fint til).

Nyt!

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg