Prøvde noe nytt i dag som jeg så på FB kjøttboller med ost :-)Litt med egen vri jeg brukte ikke saus på glass 🙂
Tomat saus :
- 1 hakket løk
- 2 hvitløkfedd presset
- 2 gulerøteri små biter
- ca 2 ss sellerirot i snaå biter
- 4-5 sopp i biter
- 2 ss tomatpure
- 2 bokser hakkede tomater
- 2 ss soyasaus
- 1 ss basilikum
- 1 ss oregano
- 1 ts timian
- 1 ts merian
- smak til med salt og pepper
Løk,gulerot,hvitløk og sellerirot frses blankt,ha i tomatpuren og bren av den i ca 1 min. Ha i resten av ingrediensene og la det koke i 20 min.
kjøttboller :
- 400 g kjøttdeig
- 2 rå corizopølser
- 2 egg
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts hvitløkpulver
- 1,5 da brødkrumme
- 1,5 dl melk
- 2 ss hakket persille
- 1 ss potetmel
- 2 dl raspet parmesan
- mozzarela
Bland alt godt sammen. Trykk litt av kjøttkblandingen flat i bløt hånd,legg i en ostebit og for en kjøttbolle som slippes i den varme sausen.La det stå og trekke til bollene er gjennomkokt ca 30 min.Jeg serverte pasta skruer til 🙂
xoxo Jacqueline
4 kommentarer
Mmmmm, hvis du fortsetter sånn så blir kokeboken min full snart 😀 Haha! Tusen takk for nok en oppskrift, gode Jacqueline <3 Takk for inspirasjon og god veiledning på å lage god mat 😀
Det så veldig godt ut!
Ønsker deg en riktig fin kveld <3
Filippa & Safir: Ha ha må begynne på bok 2 da :-)))
Anette: Takk 🙂 En riktig god natt til deg 🙂