Det har jo ikke vert den beste sommeren for grilling,men i dag ble det grill mat. Og litt variasjon på tilbehøret er jo greit,så i dag ble det kremet brokkolisalat.
Ingrediensliste
1 porsjon
2 porsjoner
3 porsjoner
4 porsjoner
5 porsjoner
6 porsjoner
7 porsjoner
8 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 brokkoli
- ½ rødløk
- 1 dl ristede pinjekjerner
- 1 dl tranebær
- 150 g bacon
DRESSING
- 3 dl crème fraîche lett, 18 %
- 1 dl majones
- 1 ts sukker
- ¼ ts salt
- ½ ts friskpresset sitronsaft
FREMGANGSMÅTE
- Del brokkolien i små buketter.
- Skjær rødløk i tynne skiver.
- Stek baconet i strimler
- Fordel alle ingrediensene over i en egnet salatbolle.
- Bland alle ingrediensene til dressingen og vend den forsiktig inn i salaten.
- Strø over ristet pinjekjerner
Dette er et godt tilbehør, men klare fint å stå på egne ben til lunsj også 🙂
xoxo Jacqueline
0 kommentarer