Kvelds kos

Er ikke hver dag mor har poteter til middag, men det var det til dagens middag……….

som var pinnekjøtt.

Her tok mor vare på skrellet fra potetene la det i kaldt vann til en stund før jeg skulle bruke det.Tømte det i sil og lot dett ligge å renne av seg vannet og tørke litt.

Så var det frem med min gode venn frityren, og fritere potetskallet til det er gyllent og sprøtt.

Legg det på et tørkepapir og la dett renne litt av seg, ha på krydder etter smak.

Så er det bare å slenge seg i godstolen og finne noe fint å se på 🙂

 

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg