Mangomoussekake på nøttebunn

Her i huset er vi veldig glad i mango,så da må jo en kake med mango slå ann tenkte mor 🙂 og det traff blink her i huset ja,en frisk og god kake.

Nøttebunn :

5 eggehviter

200 g melis

200 g hasselnøtter

 

Fin mal hasselnøttene. Pisk eggehvitene stiv ha i melis,vend inn malte nøtter.Hell  deigen i en 28 cm kakeform med bakepapir i bunnen.Stek kaken på 180 C i 20-30 min.( sjekk med en kakepinne at kaken er gjennomstekt)Avkjøl kaken helt i formen.

Ostefromasj :

1 pk sitron gele

2,5 dl kokende vann

200 g kremost

3 dl kremfløte

2 dl mangopure

 

Løs opp sitrongelepulvert i det kokende vannet.Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Pisk sammen kremost og mangopure. Bland inn avkjølt gele i en tynn stråle. Pisk kremfløten stiv, og vend den inn i ostefyllet. Hell massen i kekeformen og la kaken stivne i kjøleskap (1-2 timer)

Lokk:

600 ml mangopure

8 gelatin plater

Blåbær til pynt

Legg gelatin platene i kaldt vann i 5 min.Varm opp en del av mango puren. klem vannet ut av gelatin og løs dem opp i den varme mango puren, blandes så med resten av mango puren.

Fordel mangosausen deretter forsiktig over ostekaken, pynt med blåbær.Sett kaken tilbake i kjøleskapet et par timer til lokket har stivnet (1-2 timer)

Her fikk mor grei beskjed om at denne på du lage flere ganger <3

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg