Pasta med kremet krabbesaua

I dag var det Elena som bestemte middagen, så da ble det  para med kremet krabbesaua. Dette var en rett som virkelig falt i smak hos jenta som elsker pasta <3

Til 2 personer trenger du :

1 ss smør

2 stk fin hakket sjalottløk,

1 rød chili

1 dl tørr hvitvin

3 dl fløte

1 dl revet parmesan

200 g krabbekjøtt

Salt og nykvernet pepper

350 g pasta

1 bunt gressløk

 

Slik gjør du:

Smelt smøret i en liten kasserolle.

Tilsett sjalottløk, hvitløk og chili og la det frese over middels varme til løken blir helt bløt.Tilsett vin å la det koke til mesteparten av væsken har fordampet.

Tilsett fløten og la det koke til sausen har tyknet noe.

Trekk kasserollen til siden og visp inn osten.

Tilsett krabbekjøttet og smak til med salt og pepper.

Bland sausen inn i den kokte pastaen, spe med litt av kokevannet hvis sausen mangler saftighet.

Pynt med ekstra krabbekjøtt og gressløk.

Da er det bare å kose seg med en rask og god middag <3

xoxo Jacqueline

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg