Potetlefse <3

Potetlefse med smør og sukker er en stor suksess her i heimen 🙂 Så det må lages av og til, og det koser mor seg med <3

 

Ingredienser

2 kg poteter 
2 ts salt 
5 dl hvetemel 
Oppskriften gir ca 8 lefser eller 24 lomper.

Kok potetene med skallet på. Skrell og mos dem mens de er varme, dryss over salt under mosingen.

Elt inn melet i potetmassen. Jo mindre mel, desto bedre smak og konsistens.

Trill den ferdige deigen til en pølse som deles i like store emner.

Kjevle ut hvert emne til en tynn leiv som stekes på takke.

Holdes varme under glasshåndkle.

Tips: Har du ikke takke kan steke lefsene eller lompene i en tørr stekepanne.

Bare å slenge på kaffen å ta seg ei lefse 🙂

Xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg