Skagensalat

Fikk lyst på noe digg til lunsj her om dage, så slengte i sammen en skagesalat. Det falt i smak så lurt litt på hvorfor jeg ikke lager det oftere 🙂

 

Ingredienser

  • 2 dl crème fraîche eller rømme
  • 1 dl majones
  • 0,5 stk rødløk , finhakket
  • 400 g pillede reker
  • 100 g pillede krepsehaler
  • 2 ss finhakket gressløk
  • 2 ss finhakket dill
  • 100 g løyrom eller lodderogn
  • 1 ts sitronsaft
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  • 1
    Bland alle ingrediensene og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • 2
    Skagensalaten smaker aller best når den serveres på toast med litt grønn salat.

Her er det bare å kose seg ja 🙂

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg