Steinbit i ovn

Noe raskt og enkelt til middagen når man har dårlig tid,ja da må denne prøves.

Til 4 porsjoner trenger du :

  • 800 g steinbitfilet
  • 1 stk rødløk
  • 12 stk cherrytomat
  • 3 ss smør
  • 3 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 ts paprikapulver
  • ½ ts tørket timian
  • saft og finrevet skall av 1 ts sitron
  • 1 ts salt
  • ½ ts kvernet pepper

 

  1. Del steinbitfilet i porsjonsstykker.
  2. Skjær rødløk i båter, del cherrytomater i to, og legg i en ildfast form. Plasser fiskestykkene oppå.
  3. Rør smøret mykt. Bland inn finhakket persille, hvitløk, paprikapulver, timian, sitronsaft og sitronskall. Smak til med salt og pepper.
  4. Bruk en skje og fordel blandingen over fiskefiletene.
  5. Sett formen midt i ovnen på 180 °C og stek i 15-20 minutter, eller til smøret har smeltet og fisken er ferdig.

Jeg serverte dette med potetmos til.

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg