Noe raskt og enkelt til middagen når man har dårlig tid,ja da må denne prøves.
Til 4 porsjoner trenger du :
- 800 g steinbitfilet
- 1 stk rødløk
- 12 stk cherrytomat
- 3 ss smør
- 3 ss hakket frisk kruspersille
- 2 båter hakket hvitløk
- 1 ts paprikapulver
- ½ ts tørket timian
- saft og finrevet skall av 1 ts sitron
- 1 ts salt
- ½ ts kvernet pepper
- Del steinbitfilet i porsjonsstykker.
- Skjær rødløk i båter, del cherrytomater i to, og legg i en ildfast form. Plasser fiskestykkene oppå.
- Rør smøret mykt. Bland inn finhakket persille, hvitløk, paprikapulver, timian, sitronsaft og sitronskall. Smak til med salt og pepper.
- Bruk en skje og fordel blandingen over fiskefiletene.
- Sett formen midt i ovnen på 180 °C og stek i 15-20 minutter, eller til smøret har smeltet og fisken er ferdig.
Jeg serverte dette med potetmos til.
xoxo Jacqueline
0 kommentarer