Ingredienser
- 1 stk løk finhakket
- 1 stk gulrot finhakket
- 1 stilk stangselleri finhakket
- 2 fedd hvitløk finhakket
- 0,5 stk chili kan sløyfes
- 2 ss olivenolje
- 2 ss tomatpure
- 2 bokser hermetiske tomater
- 0,5 liter grønnsakskraft
- 2 ss frisk oregano hakket
- 1 ts sukker eller honning
- salt
- kvernet pepper
- 1 pakke med kjøttboller eller om du lager selv
Slik gjør du
- 1Fres løk, gulrot, stangselleri, hvitløk og chili i olivenolje i en kjele i 3 minutter.
- 2Ha i tomatpurè og la frese i ytterligere 1 minutt.
- 3Ha i grønnsakskraft, tomater og oregano.
- 4La koke i ca 20 minutter til alle grønnsakene er møre.
- 5Kjør suppen jevn med en stavmikser.
- 6Smak til suppen med sukker eller honning, salt og pepper.
- 7Ha i kjøttbollene, frisk basilikum og ferdigkokt makaroni, eller med stekt chorizo, løk, revet parmesan og frisk oregano.
xoxo Jacqueline
0 kommentarer