Tomatsuppe med kjøttboller

Ingredienser

  • 1 stk løk finhakket
  • 1 stk gulrot finhakket
  • 1 stilk stangselleri finhakket
  • 2 fedd hvitløk finhakket
  • 0,5 stk chili kan sløyfes
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss tomatpure
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 0,5 liter grønnsakskraft
  • 2 ss frisk oregano hakket
  • 1 ts sukker eller honning
  • salt
  • kvernet pepper
  • 1 pakke med kjøttboller eller om du lager selv

Slik gjør du

  • 1
    Fres løk, gulrot, stangselleri, hvitløk og chili i olivenolje i en kjele i 3 minutter.
  • 2
    Ha i tomatpurè og la frese i ytterligere 1 minutt.
  • 3
    Ha i grønnsakskraft, tomater og oregano.
  • 4
    La koke i ca 20 minutter til alle grønnsakene er møre.
  • 5
    Kjør suppen jevn med en stavmikser.
  • 6
    Smak til suppen med sukker eller honning, salt og pepper.
  • 7
    Ha i kjøttbollene, frisk basilikum og ferdigkokt makaroni, eller med stekt chorizo, løk, revet parmesan og frisk oregano.

xoxo Jacqueline

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg