Du trenger til kjøttsausen :
- 1 hakket løk
- 1 hakket gulerot
- 1 hakket hviløkfedd
- 800 g kjøttdeig
- 2 ss tomatpure
- 1 hakket chili
- 2 bokser hakkede tomater
- 2 ss worcester saus
- 2 ss soya saus
- 1 ss timian
- 1 ss oregano
- 1 ss basilikum
- 1 ss merian
- salt og pepper
- olivenolje
Stek kjøttet i litt olje og ha det over i en kjele. Fres løken og guleroten blank,ha i hvilløken og tomatpuren og la det surre med i e1 min. Ha det oppi kjelen med kjøttet sammen med tomatene og resten av ingrediensene. La så stå og små koke i 15-20 min.
Spinatfyll :
- 1 pose spinat
- 1 hakket sjalotløk
- 5-6 sopp i biter
- 200 g hakket bacon
- 2,5 dl ny revet parmesan
- 2 dl fløte
Stek bacon og ha oppi sopp og løk la det surre litt sammen med baconet. Ha oppi såinaten og la den søkke sammen,hell over fløte og la den kokke litt inn. Bland inn paremesan.
Hvitsaus :
- 50 g smør
- 2 ss mel
- 2 dl fløte
- 2 dl melk
- muskatnøtt
- salt
- saft fra sitron
Smelt smøret og ha i melet,spe litt og litt med melk og fløte til du har en passe tykk saus.La den små koke under omrørning i 10 min,smak så til med muskatnøtt,salt og sitronsaft.
Jeg har brukt hjemmelaget spinatpasta, oppskriften på den finner dere her
Legg lagvis og avslutt med saus med ost og brødkrume på toppen.
Stekes på 180 gradier i ca 20 min.
xoxo Jacqueline
Nam så deilig 🙂
Katarina Hansen: ja spinat pasta er godt 🙂